Behandlingar

Behandlingar & massage

Nu lanserar vi vår nya tjänst onlinebokning!
Nu går det att boka massagebehandlingar direkt här på hemsidan, boka här nedan. Självklart funkar det alldeles utmärkt att ringa och boka personligen med oss. Du når oss i receptionen på 0250-150 70.

Laddar…

Öppettider
Måndag-lördag: 13:00-18:00
Söndag: Stängt
Tiderna gäller behandlingens början respektive slut.

Vad vill du unna dig just idag?

Oljemassage – 30 min/60 min
Denna behandling ges i lugnande och avslappnande syfte i en lugn och harmonisk miljö. Här används olja som i riklig mängd masseras in på hela kroppen. Efteråt finns möjlighet att duscha men helst bör oljan finnas kvar på kroppen under någon/några timmar. Mjukar upp muskler, vävnader och leder samt ökar allmänna välbefinnandet.

Aroma massage – 60 min/90 min/120 min
Det här är den ultimata vägen till avkoppling i en rofylld miljö med avkopplande musik i dämpad belysning. Här används eteriska oljor och du kan själv välja den doft du föredrar. Du bör inte duscha direkt efter behandlingen.

Sport massage 60 min/90 min/120 min
En djupgående massage för att mjuka upp muskler efter hård fysisk ansträngning. Kan liknas vid svensk traditionell idrottsmassage men med traditionell thailändsk acupressur och shiatsuteknik.

Ansiktsmassage 30 min/60 min
En massage för skönhet och avslappning. En behandling som fördröjer uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Thai massage 90 min/120 min
Behandlingen accelererar ämnesomsättningen, reducerar fettbildning och gör huden slät.

Head & Shoulder massage 30 min/60 min
En massage med focus på rygg, nacke, axlar och huvud. Tryck och stretchtekniker används med influenser från traditionell thaimassage. Ökar blodcirkulationen och tar bort spänningar som ofta har sitt ursprung i nacke.

Fotmassage 30 min/60 min
Grunden i den här behandlingen är densamma som i svensk zonterapi men mera inriktad på massage än på tryckning på zoner. Den återställer det naturliga energiflödet och tar bort stress och smärta.

Medical massage 30 min/60 min
När du har ett speciellt problem. Berätta för terapeuten så koncentreras behandlingen helt på att lösa ditt speciella problem.