Behandlingar

Vad vill du unna dig just idag?

Oljemassage
Denna behandling ges i lugnande och avslappnande syfte i en lugn och harmonisk miljö. Här används olja som i riklig mängd masseras in på hela kroppen. Efteråt finns möjlighet att duscha men helst bör oljan finnas kvar på kroppen under någon/några timmar. Mjukar upp muskler, vävnader och leder samt ökar allmänna välbefinnandet.

Aroma massage
Det här är den ultimata vägen till avkoppling i en rofylld miljö med avkopplande musik i dämpad belysning. Här används eteriska oljor och du kan själv välja den doft du föredrar. Du bör inte duscha direkt efter behandlingen.

Sport massage
En djupgående massage för att mjuka upp muskler efter hård fysisk ansträngning. Kan liknas vid svensk traditionell idrottsmassage men med traditionell thailändsk acupressur och shiatsuteknik.

Ansiktsmassage
En massage för skönhet och avslappning. En behandling som fördröjer uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Thai massage
Behandlingen accelererar ämnesomsättningen, reducerar fettbildning och gör huden slät.

Head & Shoulder massage
En massage med focus på rygg, nacke, axlar och huvud. Tryck och stretchtekniker används med influenser från traditionell thaimassage. Ökar blodcirkulationen och tar bort spänningar som ofta har sitt ursprung i nacke.

Fotmassage
Grunden i den här behandlingen är densamma som i svensk zonterapi men mera inriktad på massage än på tryckning på zoner. Den återställer det naturliga energiflödet och tar bort stress och smärta.

Medical massage
När du har ett speciellt problem. Berätta för terapeuten så koncentreras behandlingen helt på att lösa ditt speciella problem.